תנאים ופרטיות

מבוא

המשימה של Aller - G היא להעלות את המודעות הציבורית, לספק שירות וחינוך ולקדם מודעות מטעם כל אלה שנפגעים מאלרגיות למזון, האפליקציה והאתר מספק מידע, משאבים, הפניות ונתונים שנועדו לסייע לציבור בניהול אלרגיות למזון מסכני חיים. אם יש לך שאלות לגבי מדיניות זו או שאתה מעוניין לבדוק או לתקן את המידע האישי של ילדך או של ילדך, אתה יכול ליצור איתנו קשר בדואר אלקטרוני, המפורט להלן.
דוא"ל: contact@aller-g.app

המחויבות שלנו לפרטיות

אנו ב Aller - G מכירים בחשיבות השמירה על פרטיותך. מטרת הודעה זו היא להסביר את הנהלים והנהלים שאנו מיישמים כדי להגן על המידע האישי שלך, הדרך בה אנו משתמשים במידע זה והבחירות שאתה יכול לעשות בנוגע לשימוש שלנו במידע האישי שלך. ניתן לגשת להודעה זו על ידי לחיצה על קישור "מדיניות פרטיות" המופיע בכל עמוד באתר שלנו. Aller - G מחויב לשמירה על פרטיותך וכיבוד מדיניות זו.

שינויים במדיניות זו

Aller - G שומרת לעצמה את הזכות לשנות מדיניות זו בכל עת. כדי לשרת אותך טוב יותר ואת הדאגות שלך לגבי פרטיותך, אנו נודיע  על כל שינוי במדיניות זו על ידי פרסום הודעה בולטת בעמוד הראשי של אתר האינטרנט שלנו (www.aller-g.app) המציין כי הייתה שינוי או עדכון למדיניות הפרטיות. אנו ממליצים לך לקרוא מדיניות זו.

המידע שאנו אוספים ואיך אנו משתמשים בו

אתה יכול לגלוש באתר ובאפליקציה Aller - G מבלי למסור מידע אישי. עם זאת, המערכת לא תוכל לסייע ו/או שתוגבל לחלק מהאפשרויות באפליקציה.במידה ותבחר להירשם לאחת מרשימות הדואר האלקטרוני שלנו; להפוך לחבר,משתמש; לרכוש מוצרים; או להשתתף באירוע, בתחרות או בתוכנית, תתבקש לספק נתונים אישיים רלוונטיים כמו שמך, מין, כתובת דואר, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, פרטי תשלום, קשר לאלרגיות למזון ותאריך לידה. מטרת איסוף נתונים כאלה היא לסייע ל- Aller - G ביצירת קשר עם אנשים ולגביית תשלומים שבוצעו באופן מקוון. Aller - G משתמש גם במידע אישי זה כדי לייעץ למשתמשים בחומרים מקוונים, פעילויות ואירועים חדשים, וכדי לספק למשתמשים אפשרות לתרום לתוכניות ומיזמים מקומיים ולאומיים.

Aller - G אוסף מידע באופן מקוון ולא מקוון ע"י מתנדבים, תורמים ומשתתפי אירועים. מידע כזה עשוי לכלול שם, כתובת, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני, גיל ומידע לגבי המשתמשים, המידע נאסף באמצעות טפסי הרשמה מקוונים  מקוונים,  כרשתות חברתיות, אימייל ושיתופים Aller - G משתמשת במידע אישי זה כדי ליידע משתמשים,עסקים,מתנדבים וכוחות הצלה, על פעילויות ואירועים מקומיים ולאומיים כמו גם יוזמות מחקר.
עבור מבקרים ומנויים רשומים באיחוד האירופי, הטבלה הבאה מספקת מידע הנדרש על ידי ה- GDPR הנוגע לשימוש שלנו במידע האישי שלך.

מידע אישי

* פרטי התקשרות, כולל שם, כתובת, כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.
* פרטי הרוכש, כולל מספר כרטיס אשראי, פרטי קשר ומידע חיוב.
* מידע דמוגרפי, כולל גיל, העדפות, מין, תארים חינוכיים, רקע אתני, תחומי עניין ומידע ספציפי לאלרגיה עצמה.
* מידע טכני, כולל כתובת ה- IP שלך, סוג הדפדפן ו/או הפלאפון, שמות התחום, זמני הגישה וכתובות האתר המפנות.

בסיס משפטי לעיבוד

* הסכמה לספק לך את התוכן שאתה מבקש.  

* בהתאם לצורך לביצוע חוזה.
* הכרחי בכדי לספק לך את התוכן שאתה מבקש.
* מטרה לגיטימית של אספקת תוכן מותאם עבורך.
* מטרה לגיטימית של אימות מנויים ומיטוב ביצועי האתר.

מידע אישי בנושא בריאות

מידע אישי הכלול בשאלות ספציפיות המוגשות ל- Aller - G משמש אך ורק כמחקר שוק פנימי כדי לעזור לנו לשרת אותך טוב יותר. כל המידע האחר שהוזן באתר זה משמש לניתוח דמוגרפי מצטבר בלבד ולא נכלל שום מידע המאפשר זיהוי אישי בניתוחים אלה. רשומות משמשות ליצירת דוחות מצטברים לשימוש פנימי בלבד ומנקים לאחר 7 שנים קלנדריות אחת מיום הכניסה.

פרטי תשלום

פרטי תשלום, כגון מספר כרטיס אשראי ותאריך תפוגה, מוזמנים עם השלמת מכירה או רישום המחייבים עמלה. Aller - G משתמש בתשלומים גלובליים ובמתווכים של צד שלישי (חברות אשראי ומערכות חיוב מקוונות) כדי לעבד את התרומות והתשלומים המקוונים שלך. פרטי כרטיס האשראי שלך מוצפנים כאשר הם מועברים למעבד ומועברים דרך חיבור מאובטח בין המחשב לשרת שלנו באמצעות Secure Socket Layers (SSL), תקן התעשייה, כדי להבטיח הגנה על המידע הפרטי שלך. מידע אישי רגיש זה אינו משותף לצדדים שלישיים פרט למעבד והוא מאוחסן על ידי Aller -G למטרות אימות או לתרומות ו/או רכישות חוזרות אשר אישרת.

עוגיות, GIFs, יומן

קובצי Cookie הם קבצי טקסט קטנים שאתר ו/או האפליקציה יכול להציב בכונן הקשיח של מחשב מבקר כדי לזהות מבקרים חוזרים, כדי להקל על השימוש של האורח באתר וכדי לעקוב אחר הגישה של האורח לאתר ושימוש בו.
Aller - G משתמש בעוגיות לאיסוף נתונים דמוגרפיים העוזרים לנו לפרסם טוב יותר את המשימה, התוכניות והאירועים שלנו בפני מבקרים ומשתמשים פוטנציאליים וכדי לשפר את הפונקציונליות של האתר והחוויה עבור המשתמשים המשתמשים באתר שלנו. אנו מקבלים נתונים הכוללים את כתובות ה- IP, סוגי הדפדפנים, חותמת תאריך / שעה, מידע הרשמה של מבקרים באתר שלנו.
בנוסף, Aller - G משתמש בעוגיות בכדי לאפשר לנו לעקוב אחר אתרים אחרים שקושרו בין המבקרים לאתר שלנו, באילו דפים באתר שלנו משתמשים ומעניינים אותם מבקרים וכדי לקשר למידע שהמבקרים מספקים להם Aller - G כאשר הם תורמים ו/או משתמשים ו/או נרשמים להשתתף באתר ו/או האפליקציה שלנו.
משתמשים בעוגיות באתר על מנת לזכור את שם המשתמש. אתרים המכילים תוכניות אחרות המנוהלות על ידי Aller - G עשויים להכיל מידע על אופן השימוש בעוגיות באתרים אלה.

שיתוף המידע שלך עם צדדים שלישיים

Aller - G לעולם לא תחלוק או ץמכור את כתובות הדואר האלקטרוני שלך עם צדדים שלישיים או לצדדים ללא הסכמתך. מידע אישי שנאסף מדפי האתר ו/או האפליקציה שלנו לעולם אינו משותף או נמכר לצדדים שלישיים.
אם אתה תושב קליפורניה, אנא לחץ כאן לצפייה ב"זכויות הפרטיות שלך "על פי החוק בקליפורניה.

פורומים ציבוריים

Aller - G מייעץ למשתמשים כי מידע אישי המפורסם באתר נגיש רק לחברים.

ציות לחוק הגנת הפרטיות המקוונת של ילדים

אנו עומדים בדרישות ה- COPPA (חוק הגנת הפרטיות המקוונת לילדים); אנו לא אוספים מידע מאף אחד מתחת לגיל 13. האתר, המוצרים והשירותים שלנו מופנים כולם לאנשים בני לפחות 13 שנים ומעלה, למעט פונקציית המשחק הקיימת באפליקציה, אשר נועדה ללמד ילדים מאיזה מוצרים/מזונות להימנע ו/או לא להימנע משימוש.

זכויותיך תחת ה- GDPR ביחס לנתונים האישיים שלך

על פי ה- GDPR, למבקרים,מנויים ומשתמשים הרשומים באיחוד האירופי הזכויות לבקש מאיתנו גישה לנתונים אישיים שאנו מאחסנים אודותיך, לתקן תונים אלה, או להגביל את העיבוד שלנו בנתונים האישיים, למחוק את הנתונים, וכן לקבל עותק של הנתונים בפורמט מובנה, נפוץ וקריא במכונה (ניידות נתונים). אם ברצונך להפעיל זכות תחת ה- GDPR, אתה יכול ליצור איתנו קשר בכתובת contact@aller-g.app אנא השתמש בשורת הנושא "בקשת GDPR" בשורת הנושא. הדואר האלקטרוני שלך צריך לכלול תיאור מפורט מספיק של זכות ה- GDPR איתה אתה מבקש עזרה יחד עם פרטי קשר מתאימים. יתכן ונצטרך ליצור איתך קשר למידע נוסף. Aller - G תודיע לך אם בקשתך אושרה או נדחתה, או אם חלים פטורים.
אם סיפקת הסכמה לעיבוד ואחסון הנתונים שלך, יש לך את הזכות (בנסיבות מסוימות) למשוך את ההסכמה בכל עת, דבר שלא ישפיע על החוקיות של העיבוד לפני ביטול הסכמתך.
זכותך להגיש תלונה למשרד נציבות המידע במדינתך, אם אתה סבור שלא עמדנו בדרישות ה- GDPR ביחס לנתונים האישיים שלך.

אימייל

דוא"ל לתורמים ולמשתמשים: Aller - G עשויים להצטרף להודעות דואר אלקטרוני של צד ראשון או שלישי או לבטל את הסכמתך לכל תקשורת בדואר אלקטרוני, למעט דוא"ל עסקאות, כגון קבלות תרומה ומידע ספציפי לאירוע / תוכנית רשום, אתה יכול לשלוח לנו דוא"ל לכתובת contact@aller-g.app.
דואר אלקטרוני למשתמשים שהגישו בקשת מידע: אנשים שביקשו מידע ספציפי מ- Aller - G כגון, אך לא רק, עלוני דואר אלקטרוני, מסכימים כי Aller - G רשאית ליצור איתם קשר באמצעות דואר אלקטרוני בתמורה לשירותים בחינם. משתמשים הנמצאים תחת תקנות CASL ו- GDPR רשאים להצטרף או לבטל את הסכמתם לדואר אלקטרוני מ- Aller - G.
ככל שמותר בחוק, משתמשים שאינם מעוניינים לקבל דואר אלקטרוני הקשור לפעילויות או עלוני מידע אלה רשאים לבטל שירותים כאלה על ידי ביצוע הוראות לביטול המנוי בתחתית כל הודעת דואר אלקטרוני מ- Aller - G בכתובת contact@aller-g.app.
משתמשים שאינם מעוניינים לקבל דואר אלקטרוני עשויים לעקוב אחר הוראות ביטול המנוי בתחתית כל הודעת הדואר האלקטרוני Aller - G בכתובת contact@aller-g.app.
האמור לעיל הם דוגמאות לאפשרויות ביטול הסכמה ואינן מיועדות לתאר כל אפשרות באתר ו/או האפליקציה של Aller - G

ביטול הצטרפות למחקר על אלרגיות מזון עתידיות ותקשורת חינוך

אתה יכול לבטל את הסכמתך לתקשורת בנושא Aller - G בכל עת על ידי פנייה אל contact@aller-g.app.
Aller - G שומרת לעצמה את הזכות להכיר בתרומתך. אם נרשמת לניוזלטר או לפרסום כלשהו שפורסם על ידי Aller - G, אתה רשאי לבטל את המנוי על ידי ביצוע ההוראות בדואר האלקטרוני אליו נרשמת. אתה יכול גם להסיר את עצמך מרשימת הדואר האלקטרוני על ידי פנייה אלינו באמצעות דואר אלקטרוני: contact@aller-g.app.
אנא שלחו לנו את שמכם, מספר הטלפון, וכתובות הדואר האלקטרוני שלך ואילו תקשורת תרצו לבטל את הסכמתם לAller - G. כתובת הדואר האלקטרוני שלך לעולם אינה משותפת עם צדדים שלישיים ללא הסכמתך המפורשת.

המחויבות שלנו לאבטחת מידע

Aller - G מיישמת נהלים פיזיים, אלקטרוניים וניהוליים בכדי להבטיח שהמידע האישי שלך מוגן בכל עת. השרתים שלנו שוכנים במתקן שיתופי ובמיקום מאובטח מחוץ לאתר. גישה של עובדים למידע אישי הינה אך ורק על בסיס צורך לדעת. כל העובדים מודעים למדיניות הפרטיות ולכל עדכון או שינוי בה. העובדים מכירים בחשיבות השמירה על פרטיותם של המשתמשים ו/או המבקרים ו/או התורמים שלנו באתר ו/או באפליקציה.

פרטיות ילדכם

אנו עשויים לאסוף את המידע האישי של ילדך כגון שם, כתובת דואר אלקטרוני, אלרגיות, תאריך לידה, מין וכתובת הדואר בכדי לעניין ו/או לרשום אותו או אותה (באישור ההורים) בפעילויות לחקר וחינוך לאלרגיה למזון כמו תכניות בית ספר ו/או פיילוטים לפיתוח משחקים לאפליקציה או האתר, לאירועים, למחקר,תחרויות.היכרויות עם משתמשים אחרים,עדכונים במקרה חירום לכוחות ההצלה,התאמת תפריטים אישיים.
המידע האישי של ילדך כפוף לכל התנאים של מדיניות פרטיות זו.

זכויות הפרטיות שלך על פי חוק קליפורניה

אתרים שבבעלות ארגונים הפועלים בקליפורניה חייבים לציית לנוהלי הפרטיות המתוארים בחוק הפרטיות בקליפורניה S.B.27 הנוגעים לאיסוף ושימוש במידע אישי בפעילות שיווק ישיר.
כפי שנדון במהלך מדיניות זו, Aller - G מכבד את בקשותיכם בנוגע למידע האישי שלכם, הנוגע לתקשורת מקוונת ודואר, ותקשורת טלמרקטינג, כמו גם השכרת רשימת חילופי דברים.
אם אתה מעדיף לא לקבל הודעות דוא"ל מ - Aller - G, אנא הודע לנו באמצעות דוא"ל contact@aller-g.app

הורידו את אפליקציית Aller-G

צרו קשר

© 2020 כל הזכויות שמורות לגדעון רעיה.